وصال نور

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

طریقه پختن

05 آذر 1393 توسط طاهري

مواد لازم:
بادمجان=2 عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز=2 عدد بزرگ
پیاز=1 عدد متوسط
کرفس=3 ساقه
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زیتون سبز=ربع کیلو
نمک و فلفل=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. بادمجان ها را مکعبی خرد کرده در روغن سرخ کرده کنار بگذارید.

2. فلفل دلمه ها را به صورت مکعبی خرد کرده سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید.

۳. پیاز را به صورت خلال خرد کرده،زیتون و ساقه های کرفس را به صورت ریز خرد کنید.
4. پیاز،زیتون و کرفس خرده شده را در کمی روغن سرخ کرده سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم بزنید.

5. بادمجان و فلفل دلمه سرخ شده و آبلیمو را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
6. بگذارید مواد به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم بماند سپس در ظرف کشیده و میل کنید.
لینک ثابتلینک ثابت


مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: آشپزی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وصال نور

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • متفرقه
  • آشپزی
    • دسر

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس